Beste prijs via deze site

Boek via deze website direct bij het hotel en krijg de beste prijs. 

Museum Arrangement

Het Museum arrangement

Best Western Hotel Den Haag ligt op loopafstand van het Gemeentemuseum. Met maar liefst 300 kunstwerken heeft het Gemeentemuseum Den Haag 's werelds grootste collectie Mondriaans.Bovendien heeft het museum een van de grootste De Stijl-collecties ter wereld. De kunstenaars van de Stijl, de kunstbeweging waar Mondriaan enkele jaren actief deel van uitmaakte, hebben de moderne kunst, architectuur en vormgeving op zijn grondvesten doen schudden. Na Rembrandt, Vermeer en Van Gogh, geldt deze groep van visionairen als een van Nederlands belangrijkste bijdragen aan de internationale kunst. De tenstoonstelling Mondriaan & De Stijl neemt u mee in hun wereld.

Het arrangement bevat:

2 overnachtingen, aankomst mogelijk op vrijdag of zaterdag

  • Uitgebreid ontbijtbuffet
  • Entree Gemeentemuseum Den Haag


€ 112,50 per persoon (op basis van een tweepersoonskamer). Eenpersoonstoeslag € 30. Exclusief toeristenbelasting. Kosteloos annuleren of wijzigen tot 24 uur voor aankomst.

Reserveren? Boek direct online (selecteer een vrijdag of zaterdag) of bel met een medewerker van ons reserveringskantoor via 0800 022 14 55 (gratis vanuit Nederland, bereikbaar op werkdagen tussen 8.00-20.00 en zaterdag tussen 9.00-13.00).

*Toeristenbelasting is niet inbegrepen en dient (indien van toepassing) in het hotel te worden voldaan. Aan de informatie op deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend

Boek dit arrangement

Andere arrangementen

Verwenarrangement

Verwenarrangement

Onze luxueuze Ambassadeurskamer is ‘je van het’ voor degenen die net iets meer willen. Deze riante hotelkamer is voorzien van een grote flatscr...