Corona update

We zijn tot 2 juni gesloten, maar zitten zeker niet stil!
Onze nachtportieren zijn samen met de technische dienst aan het klussen. Het receptieteam is samen met housekeeping aan het poetsen. En de management teams van Den Haag, Gouda en Woerden zijn zich aan het voorbereiden op een veilige, nieuwe start. Er worden leuke arrangementen samengesteld, veiligheidsmaatregelen opgesteld en we proberen goed te communiceren met al onze gasten en relaties die wij zo missen. 

Om het voor iedereen gezond en veilig te maken, werken wij met het “We Care Clean” programma van Best Western International.

  • Wij creëren een veilige afstand tussen gast en medewerker en we desinfecteren alles wat je aanraakt - van de receptiebalie tot de pennen die je gebruikt. Ook je sleutelkaart wordt gedesinfecteerd en uiteraard is er desinfecterende handgel beschikbaar.
     
  • Ons team wordt goed in de gaten gehouden wat hun gezondheid betreft. Ze krijgen de opdracht om niet naar hun werk te komen als ze niet gezond zijn - en als ze hun gezondheid in twijfel trekken, vragen wij hun temperatuur op te nemen en te controleren of ze gezond zijn.
     
  • Voorafgaand aan je verblijf wordt je kamer gereinigd, gedesinfecteerd en nauwkeurig geïnspecteerd, met de nadruk op contactpunten zoals deurklinken, schakelaars, telefoon, etc. Onze medewerkers van housekeeping dragen handschoenen en mondkapjes. Zij gebruiken aparte waskarren voor schoon-en gebruikt beddengoed en handdoeken. Je mag zelf bepalen of je kamer schoongemaakt moet worden tijdens je verblijf, of dat je liever alleen schone handdoeken ontvangt.
     
  • Je hebt de keus uit 3 verschillende voorverpakte ontbijtplateaus: Healthy, Dutch of Continental. Deze staan op het afgesproken tijdstip klaar en kun je in onze gezellige lounge gebruiken of mee naar je hotelkamer nemen. Ook in de lounge wordt alle meubilair na elk gebruik gedesinfecteerd.

Best Western is een familie van hoteliers. We willen dat je weet dat we echt om jou, je gezin en gezondheid geven. We zijn een wereldwijde gemeenschap die om elkaar geeft. We staan klaar om jou een veilig en schoon verblijf te bieden, aangezien "We Care Clean" de nieuwe standaard is.

Namens ons hele team; jij gezond, wij gezond!


Emma van Dorsten en ons hele team

Best Western Hotel Den Haag