Beste prijs via deze site
Best Western Hotel Den Haag

Beste prijs via deze site

Boek via deze website direct bij het hotel en krijg de beste prijs. 

Tips

Welke kamer u ook boekt – ons heerlijke, uitgebreide ontbijtbuffet mag u niet missen. Door de sfeervolle ontbijtruimte en de rijke keuze aan vers brood, beleg, sapjes, vers fruit, zuivel, cereals en allerlei extra’s is elk ontbijt een klein feestje. Van maandag tot en met vrijdag kunt u van 07.00 tot 10.00 uur ontbijten, op zaterdag en zondag van 07.30 tot 10.30 uur. Volwassenen betalen € 12,75, kinderen van 10 tot 16 jaar betalen € 6,25 en kinderen tot 12 jaar ontbijten gratis. Te vroeg op pad? Wij maken met alle plezier een verzorgd ontbijtpakket voor u om mee te nemen.

Wat u nog meer moet weten:

  • Parkeren op straat is gratis tot 13.00. Hierna is er betaald parkeren tot 24.00. Wij hebben ook een afgesloten parkeerterrein waar u voor € 12,75 per nacht, op basis van beschikbaarheid, uw auto kunt neerzetten.
  • Gelukkig zijn wij uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Zo stoppen bus 24 en tram 17 vlakbij ons in de buurt.
  • Wij verhuren tijdens het seizoen goede fietsen voor € 12,75 per dag, want Den Haag is een prachtige stad om je per fiets te verplaatsen. En wat denkt u van het strand en de duinen?
  • Huisdieren zijn niet toegestaan.
  • Op de dag van aankomst is uw kamer beschikbaar vanaf 15.00 uur. Op basis van beschikbaarheid kunt u ook vragen om een vroege check-in vanaf 12.00 uur (toeslag € 20,00).
  • Op de dag van vertrek is 12.00 uur de tijd van check-out . Op basis van beschikbaarheid kunt u ook vragen om een late check-out om 14.00 uur (toeslag € 20,00).
  • Op al onze reserveringen zijn de Uniforme Voorwaarden Horeca van toepassing.
  • Wij respecteren de privacy van de bezoekers van onze website en dragen er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.Verwerking van de persoonsgegevens gebeurt op een wijze, die in overeenstemming is met de eisen die de Wet Bescherming Persoonsgegevens stelt.