Een stukje geschiedenis

Ons Neo-Renaissance herenhuis op de Groot Hertoginnelaan is in 1895 gebouwd. Op grond die de groothertogin van Saksen-Weimar-Eisenach aan de stad Den Haag schonk. Hier ontstond de wijk Duinoord, speciaal gebouwd voor oud-Indiëgangers. Deze rijke families bewoonden ook ons pand. Op de begane grond werd gedineerd, muziek gemaakt, gelezen en bezoek ontvangen. Op de eerste en tweede verdieping sliepen de heer en vrouw des huizes, hun kinderen en kindermeisjes.  Op de derde verdieping, onder de balken, woonde de rest van het personeel. Als je het prachtige trappenhuis beklimt of naar de rijk versierde gevel kijkt, voel je hun aanwezigheid nog. Niet voor niets valt ons imposante gebouw onder het beschermd stadsgezicht! Een wandelingetje door deze buurt is een aanrader met al die mooie details, gebogen straatjes, pleinen, knusse winkeltjes en restaurantjes...  

Kamers met oog voor detail

Vanuit je kamer aan de straatkant heb je een prachtig uitzicht op de vijver en sjieke ambassades. Ben je een lichte slaper? Vraag dan om een kamer aan de achterkant. 
Onze kamers zijn nooit hetzelfde, niet qua grootte, inrichting, details, hoogte of decor.  
Wat ze gelukkig wel gemeen hebben: lekkere hoge, comfortabele bedden. En lichtwerende gordijnen, een kluisje en koffie-en theeservies. 
Neem je een kleintje mee? Wij regelen een gratis babybedje.

Kies je kamer

Ons team

Ons team is onze kracht! Reken er maar op dat wij er alles aan doen om je verblijf zo leuk  mogelijk te maken. Onze helden van housekeeping, vrolijke ontbijtmedewerkers, enthousiaste receptiedames en solide nachtportieren staan altijd klaar om mee te denken en de leukste tips te geven over restaurantjes, musea en de geheime adresjes van Den Haag.

Duurzaam

Bijdragen aan een duurzaam Den Haag hoort absoluut ook bij onze verantwoordelijkheden. En dat is best een uitdaging in een historisch pand. We zijn lid van de Duurzaamheidskring Hotels Den Haag. Hier wisselen we kennis en ideeën  uit met collegahotels om steeds weer een stapje verder te komen. Zo doen we bijvoorbeeld mee met GoGetGreen, een programma waarin jij als gast ervoor kunt kiezen de schoonmaak van je kamer een dagje over te slaan. Hierdoor sparen we het milieu en verzamel jij extra Best Western Rewards punten. Een win-win situatie! 
TooGoodToGo helpt ons zo min mogelijk voedsel weg te gooien. Via deze app worden, na het ontbijt, alle niet-houdbare producten alsnog verkocht.
Onze uitgebreide MVO verklaring kun je hier lezen.