Reviews

Vriendelijk personeel

9 uit 10

""De locatie was schitterend en wat een mooi pand, zowel van buiten als van binnen. De kamer was heel netjes en schoon. Het was rustig en wat een fijne centrale locatie. Het is een klein stukje lopen naar de tram en dan sta je zo op de boulevard van Scheveningen of midden in het centrum van Den Haag.""

Rianne, 24 augustus 2021

Bijzonder vriendelijk personeel

10 uit 10

"" Kamer schoon,goede bedden en de vriendelijkheid van het personeel. Ook ontbijt was goed.""

Karel, 17 augustus 2021

Tophotel!

10 uit 10

""Top hotel, super vriendelijke medewerkers die er alles aan doen om er een heerlijke ervaring van te maken. Wij hebben van ons verblijf genoten en komen zeker weer terug!""

Sandra, 9 maart 2021

Lief team...

10 uit 10

"Lief, vriendelijk, behulpzaam, personeel. Schitterend oud pand, deels reeds gerenoveerd op stijlvolle wijze. Echte aanrader"

Alex, 16 januari 2021

Goed zoals altijd

9 uit 10

"Zoals altijd prima. Schoon, fris, rustig en aardig personeel. Ontbijt werd i.v.m. corona door een medewerker samengesteld, maar het was prima."

Freej, 10 januari 2021

Fantastisch hotel

10 uit 10

""Wij verbleven met ons gezin een paar dagen in het Best Western Hotel. Heerlijke accommodatie. De kamers waren groot en mooi. Ontbijt was goed en het personeel was uitermate vriendelijk en behulpzaam. Echt een aanrader om te verblijven om zowel het Strand in Scheveningen als de stad Den Haag te ontdekken. We komen zeker terug!""

Simon, 4 augustus 2020

Top!

10 uit 10

"Mijn moeder en ik verbleven hier 2 nachtjes en het was ons heel goed bevallen! Vriendelijk personeel, ruime en schone kamer, vlakbij de stad en het strand, prima ontbijt. Tegen betaling heb je een fijne parkeerplaats achter het hotel en kan je evt ook een fiets huren. We hebben hier tevens beide avonden gegeten met het nieuwe pop-up restaurant concept; het eten was heerlijk! Al met al een aanrader"

Annisa, 24 juni 2020

Perfect weekend

10 uit 10

"Jullie dames waren actief en vriendelijk, en we waren met 6 personen, en allemaal positief! Mooi weekend gehad dus alles was ook goed geregeld"

Hendrikus, 2 maart 2020