Beste prijs via deze site
Best Western Hotel Den Haag

Beste prijs via deze site

Boek via deze website direct bij het hotel en krijg de beste prijs. 

Welkom bij Best Western Den Haag

Best Western Hotel Den Haag is een zeer comfortabel, geheel rookvrij driesterrenhotel waar persoonlijkheid, gastvrijheid en hartelijkheid centraal staan.

Hotelkamers

Het hotel heeft niet alleen een prachtige renovatie ondergaan, maar is ook uitgebreid van 20 naar maar liefst 50 geweldige kamers! De kamers zijn voorzien van alle hedendaagse wensen. Denk aan extra hoge en comfortabele bedden, perfect lichtwerende gordijnen, goede, gerichte verlichting, een kluisje op uw kamer, maar ook prachtige originele details en onze persoonlijke touch. Ook de entree, lobby en ontbijtruimte zijn geheel vernieuwd. 's Avonds kunt u ontspannen met een drankje aan de bar en/of genieten van een eenvoudige, eerlijke maaltijd in het restaurant.

Ligging BW Den Haag

Het hotel bevindt zich op een heel bijzondere locatie, namelijk in een serie fraaie herenhuizen uit 1896, met mooi uitzicht op een klassieke vijver, in de stijlvolle ambassadewijk tussen Den Haag Centrum en Scheveningen. Zowel het World Forum Convention Center als het Vredespaleis, Europol, Eurojust en diverse attracties en musea zijn op loopafstand.

Of ga winkelen op "De Fred", een echte Haagse winkelstraat in het prachtige Statenkwartier met meer dan honderd winkels en boetiekjes. Wat uw reisdoel ook is of uw wensen ook zijn, ons jonge en enthousiaste team doet er alles aan om u een geweldig verblijf te bezorgen!

Kamers
Locatie en Route
Tips
Contact

 

certificate-of-excellence.jpg

“Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated.“