nl Nederlands
  • Nederlands Nederlands
  • Deutsch Deutsch
  • English (UK) English (UK)

Best Western Den Haag Faciliteiten

Alles wat u nodig heeft voor uw verblijf in Best Western Den Haag. Comfortabele en moderne faciliteiten, waaronder een dagelijks vers continentaal ontbijt, lounge, gratis draadloos internet, 24/7 receptie, parkeergelegenheid en nog veel meer!

Receptie

Onze receptie verwelkomt u dagelijks van 07:00 tot 23:00 uur. Het inchecken begint om 15:00 uur en we verzoeken u vriendelijk om voor 12:00 uur uit te checken. Als u voor het inchecken aankomt of na het uitchecken uw tijd in de stad wilt verlengen, bieden we handige bagageopslag bij de receptie. Daarnaast kunnen we, afhankelijk van beschikbaarheid, een latere check-out voor uw regelen. Informeer bij de receptie om een late check-out te organiseren en optimaal van uw verblijf te genieten.

  • Inchecken: 15:00 - 23:00
  • Uitchecken: 12:00
  • Receptie 24/7 geopend
  • Bagageruimte
  • Laat uitchecken beschikbaar op aanvraag
Cube houses Urban Residences Rotterdam
Rotterdam old harbour

Ontbijt

Begin uw dag met een heerlijk continentaal ontbijtbuffet bij Best Western Den Haag, dagelijks geserveerd in ons restaurant. Geniet van het ontbijt van 07:30 tot 10:30 uur op alle dagen van de week. De kosten zijn €17,50 per volwassene, €11,50 voor kinderen van 3 tot 12 jaar en gratis voor kinderen onder de 3 jaar.

Voor vroege vogels of gasten die voor het ontbijt vertrekken, bieden we een handige 'to-go' optie. Laat ons bij aankomst weten als u een ontbijt to-go wilt regelen.

Cube houses Urban Residences Rotterdam
Rotterdam old harbour

Parkeren

Als u met de auto komt, biedt Best Western Den Haag handige parkeergelegenheid op het terrein voor €17,50 per nacht. Let op: parkeerplaatsen kunnen niet van tevoren worden gereserveerd en worden toegewezen op basis van wie het eerst komt, het eerst maalt bij aankomst in het hotel. Als onze parkeerplaats vol is, is er alternatieve parkeergelegenheid in de buurt van het hotel. We raden u aan te parkeren bij de Groothertoginnelaan, die gratis is tot 13.00 uur, gevolgd door een tarief van €2 per uur tot middernacht.

Cube houses Urban Residences Rotterdam

HOTEL MARKETING BY MyBookings: Websites, Advertising, Online Marketing & Revenue Management For Hotels